>

  קייטרינג מסביב לעולם

איך להרכיב קייטרינג עשיר בטעמים, ססגוני ומגוון

רבים מאיתנו רוצים להעביר באירוע שלנו חוויה קולינרית שתשאיר טעם טוב בפה. אחת הדרכים ליצירת חוויה קולינרית מעניינת וטעימה היא מסע מסביב לעולם דרך מטבחים שונים.

 

הנה כמה דגשים לבחירת קייטרינג עולמי:

מסע של טעמים מסביב לעולם

כדי לערוך מסע של טעמים מסביב לעולם, כדאי לציין בפניכם את האוכל האהוב עליכם באופן אישי. אילו מטבחים חביבים עליכם במיוחד. אילו מנות אתם אוהבים. ערכו רשימה של מטבחים. הנה כמה דוגמאות לשימושכם:

1. קייטרינג מקסיקני- נאצ'וס, אמפנדס, טאקוס, בוריטו, גוואקמולי, ממרח שעועית, עוף, בקר פאהיטס, מרגריטות צבעוניות. 

2. קייטרינג איטלקי- יכול להיות חלבי או בשרי: פיצות אישיות, אנטיפסטי, קלצונות, סלט קפרזה, פסטות, לזניות, ריזוטו ועוד וכמובן ג'לאטו - הגלידה האיטלקית  המפורסמת.

3. קייטרינג הודי- חטיפי רחוב כמו: סמוסות בשר או ירקות, בטטה כופתא, בג'יה בצל, מונגדאל פאקורי, לחמי נאן. תבשילים כמו: תבשילי קארי, תבשילים על בסיס גבינת פניר או תבשילים על בסיס אורז. ולקינוח גולב ג'אמון וצ'אי הודי. 

4. קייטרינג מרוקאי- פתיחים כמו פסטייה וסיגרים ממולאים, סלטים מבושלים, תבשילי קוסקוס, דגים חריפים, ממולאים, טאג'ין ושולחן מתוקים מרוקאי. 

5. קייטרינג בלקני- בוריקיטס, חמוצים, חציל רומני, מאפה חציל וגבינה בולגרית, מרקי יוגורט, קבבים, ממליגה, תבשילי אורז, פאפאנש, בלינצ'ס ממולאים ועוד.

6. קייטרינג צרפתי- מיני באגט עם גבינות צרפתיות וירקות טריים, פחזניות ממולאות, תבשילי בשר ביין, קונפי אווז, קרפים צרפתים, קרם בורלה וטארט טאטן. 

 

קייטרינג הודי

 

חיבור של קונספט מוביל

מרכיב נוסף שיש להתייחס אליו, הוא האם יעניין אותנו ליצור קו משותף. למשל, דוכני מזון או קייטרינג אסייאתי ממדינות שונות ביבשת יוכלו להתאים כקו מנחה  (דים סאם במילויים שונים, מרקים יפנים, תבשילי אורז תאילנדים ומתוקים הודים) או למשל אוכל אירופאי ממדינות שונות ביבשת (טאפסים מספרד, קלצונות ופיצות מאיטליה, תבשילי בשר צרפתיים וקינוחים על בסיס שוקולד בלגי). או אולי פתיחים בלבד מסביב לעולם או שולחן מתוקים מכל קצוות תבל. 

 

קייטרינג בשרי / צמחוני / טבעוני

כאשר אתם בוחרים את טעמי העולם לאירוע שלכם קחו בחשבון את האורחים אשר אוכלים צמחוני, טבעוני ואת אילו הרגישים לגלוטן. בכל מטבח ניתן למצוא מנות העונות על העדפות מיוחדות ורצוי לשלב בכל דוכן גם בחירה המתאימה להם. 

 

אוכל עונתי

בכל מטבח יש התייחסות לחומרי הגלם העונתיים. ישנם חומרי גלם אשר אינם בנמצא בעונה מסויימת ולכן כדאי להתייחס לכך. בבחירה של מנות עונתיות רצוי להתייחס לאוכל המתאים לאותה עונה.למשל תבשילי בשר מהמטבח הצרפתי או המרוקאי יתאימו יותר לעונת החורף ואילו אוכל איטלקי כמו סלטים טריים ופסטות קלילות יתאימו לעונת הקיץ או האביב. 

 

בהצלחה!

 

 

מאמרים נוספים
מתי מזמינים ביובית מתי מזמינים ביובית
באילו מקרים מזמינים ביובית ואילו שירותי ם מבצעת ביובית במערכת הביוב
קנסות על כריתת עצים קנסות על כריתת עצים
כרתתם או עקרתם עץ בפתח תקווה ללא אישור? שלמו עד 20,000 ₪ קנס
מדריך לבחירת מצבה מדריך לבחירת מצבה
כיצד לבחור מצבה? מה הם הפרטים עליהם ניתן לשים דגש
ספרי אימון עסקי מומלצים ספרי אימון עסקי מומלצים
ספרי האימון העסקי הטובים ביותר

אתרים מומלצים לבעלי מקצוע

בעלי מקצוע- המלצות

מחירונים

מדריכי וידאו

מעוניינים בהצעת מחיר? צרו קשר